اسطوخودوس ایرانی بود راز لاغر شدن یک بازیگر ایرانی !

مردم معمولاً اسطوخودوس را با دو ویژگی خاص مرتبط می دانند: عطر و رنگ آن.

اما ممکن است ندانید که گل اسطوخودوس و روغن حاصل از آن دارای تاریخچه طولانی در طب گیاهی است.

کلمه اسطوخودوس ایرانی از ریشه لاتین “lavare” گرفته شده است که در لغت به معنای “شستن” است.

اولین استفاده ثبت شده از اسطوخودوس به مصر باستان باز می گردد. در آنجا روغن اسطوخودوس در فرآیند مومیایی کردن نقش داشت.

در زمان‌های بعد، اسطوخودوس در چندین منطقه از جمله ایران باستان، یونان و روم به عنوان افزودنی حمام تبدیل شد.

این فرهنگ ها معتقد بودند که اسطوخودوس به پاکسازی بدن و ذهن کمک می کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پتانسیل سلامتی قوی اسطوخودوس در اشکال مختلف آن، ادامه مطلب را بخوانید.

خواه این یک رژیم مراقبت از پوست آزمایش شده و واقعی باشد، هر چند وقت یکبار موهای خود را می شویید یا لوازم آرایشی که در مورد آن کنجکاو هستید، زیبایی یک امر شخصی است.

به همین دلیل است که ما به گروه متنوعی از نویسندگان، مربیان و سایر کارشناسان متکی هستیم تا نکات خود را در مورد همه چیز از نحوه کاربرد محصول تا بهترین ماسک برای نیازهای فردی شما به اشتراک بگذارند.

ما فقط چیزی را توصیه می کنیم که واقعاً آن را دوست داریم، بنابراین اگر پیوند فروشگاهی به یک محصول یا مارک خاص می بینید، بدانید که توسط تیم ما به طور کامل تحقیق شده است.

از زمان های قدیم، اسطوخودوس برای کاهش علائم و پشتیبانی از شرایط متعدد استفاده شده است.

علم مدرن بسیاری از مزایای سلامتی آن را تأیید کرده است، در حالی که برخی دیگر هنوز تحت بررسی هستند.

اسطوخودوس ممکن است به برخی از موارد زیر کمک کند:

  • بیخوابی
  • اضطراب
  • ریزش مو
  • سردرد
  • عوارض جانبی شیمی درمانی
  • آکنه
  • می سوزد
  • اگزما و خشکی پوست
  • التیام زخم
  • مسائل خلقی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.